11 juni 2016
10:00

Skogstorps GOIF P05

Referat: BK Sport P 05 Röd - Skogstorps GOIF P05

Lördag morgon och lite lagom väder med sol och moln. Vi har 10 laddade killar på plats som är redo för match.
I första halvlek är det full fart från början och vi för spelet och gör 1,2 och 3-0 första kvarten genom mål från Lukas x 3. Därefter vet jag inte vad som händer utan det blir totalkollaps och helt avsaknad av kämpatag sista 10 minuterna av första halvlek där få om någon tar jobbet. Det utnyttjar Skogstorp till fullo och sätter både 1-3 och 2-3 innan halvtidsvilan.
I halvtid pratar vi om vad som händer och hur det kan bli så att vi helt slutar att kämpa och att vi inte hjälps åt som lag. I början av andra halvlek så fortsätter Skogstorp att trycka på och får också in 3-3. Vi kommer därefter upp i nivå lite igen och spelet böljar därefter fram och tillbaka med chanser åt båda hållen. En bit in på andra halvlek så sätter Felix 4-3 och vi får lite andrum. Skogstorp fortsätter dock att mala på och sätter också in en boll till 4-4 som också blir slutresultatet. Sett till chanser i andra halvlek så kunde ha blivit fler mål i båda burarna men totalt sett till matchbilden så känns 4-4 som ett rättvist resultat.
Som helhet kan säga att första 15-20 minuterna i första var riktigt bra tyvärr så var sista 10 i motsatt riktning… I andra halvlek kommer vi igång igen och spelet blir utjämnat och vi kämpar som ett lag igen. Det vi tar med oss är att det finns inga lätta matcher och att det inte går att lätta på gasen för då kan en till synes trygg ledning snabbt ätas upp. Det gäller också att visa på planen att man vill spela och acceptera den plats man blir satt på ute på plan. Det blir ju sällan så att man spelar på exakt samma position hela tiden utan det kan skifta beroende på många olika anledningar. Totalt sett gör vi ändå en hyggligt bra match där det är starkt att bita ihop och komma igen efter Skogstorps upphämtning till 3-3.
Vi tackar publiken som var där och stöttade oss, tack till Skogstorp för fin och juste fotboll som gör en riktigt bra match och visar att det gäller att aldrig ge upp. Tack till er grabbar i BK för att ni tar tag i det igen och spelar upp er rejält efter downperioden i slutet på första.